03-2201 7874/ 03-2201 7875 support@psychometric.com.my

Keunikan Ujian Psikometrik Myucas

Keunikan

Ujian Psikometrik Myucas

Seperti yang telah disahkan oleh pengamal industri dan Kaunselor Bertauliah di Malaysia, Ujian Psikometrik MyUCAS mempunyai ketepatan yang lebih tinggi, dan dapat mencapai kepuasan hampir sepenuhnya daripada semua pelajar kerana telah melalui proses perbincangan semula dengan kounselor yang berpengalaman, jika dibandingkan dengan mana-mana ujian psikometrik lain yang sedang digunakan di kebanyakan sekolah di Negara ini dan yang terdapat di atas talian.

Sumbangan langsung, perkembangan berterusan dan penambahbaikan pada ujian oleh sekumpulan psikologi kounselor dan pakar pendidikan kepada UK, Australia, Taiwan, Singapura dan Malaysia.

Lebih banyak pilihan jawapan pada setiap soalan oblektif yang dikemukakan bagi mendapatkan ketepatan yang lebih tinggi dalam hasil pembelajaran.

Penerangan secara terperinci mengenaai keputusan Ujian Psikometrik yang diberikan daripada ahli kounselor yang berkelayakkan dan terlatih.

Berdasarkan kajian soal selidik, isi kandungan, dan konteks yang meliputi gaya hidup pelajar Malaysia di seluruh dunia.

Sangat tepat dalam menentukan karisma peribadi seseorang pelajar, minat yang mendalam dan juga pilihan gaya hidup yang diidamkan demi masa depan dan kerjaya pelajar.

Adakah anda bersedia?

Hubungi kami atau daftar sekarang.

Copyright © 2019 - MyUCAS Sdn. Bhd. (881918-W)

WordPress Image Lightbox Plugin